next
Rasa macam nak makan puding raja. Sape tau mana port baek puding raja kl ni. Coz raja lawak nak makan ni. #zizanrazak #pudingraja @zrprojectofficial
Excited gila Zizan today sebab hari ni I'm using the new PETRONAS Primax 95 with Pro-drive. My car moves like never before! 
Zizan dah cuba and memang best gila la. Kereta Zizan bergerak smooth as silk! 
#movelikeneverbefore @petronasbran
Menguji pandu jentera Zizan. Sungguh luar biasa. @amsmotorparts #zizanrazak #y15zr @dfplamoturacing @bottol_garage
Apabila abang main motor abang akan kasi motor abang power giler. Nahhh persembahan dari abang dan @amsmotorparts khas untuk peminat abang dan Y15zr #y15zr #zizanrazak
Assalamualaikum guys. Dah pakai @dribblack ni, rasa berseni pulak. Zizan rasa nak berpantun...boleh tak??
.
Hitam emas bunga di dada..
sungguh cantik dipandang lawa. 
Banyak bunga di hati kanda..
Hanya satu ke hujung nyawa!
.
Aaa ce
Maka lokasi shooting ini bakal menjadi sejarah kerana inilah video terakhir sebelom lokasi ini ditutup. Satu lagi hasil kerja @zrprojectofficial editor+dop @amir_yasin Director+dop @zizanrazak869 artis @bangbasir #zizanrazak #zrproject #pep#zizanrazak #zrproject
Done promo for SAYA JUAL YE BANG. Tak sabar nak tengok supertele ni. Nanti korang jangan lepaskan peluang nonton macamana Zizan jadi suami. #zizanrazak #sayajualyebang
Handsome ke tidak???? #zizanrazak #petronassprintaracing @petronasmotorsports @petronasbrands @zrprojectofficial
Add Public Profile URL
Add Social Media Embed Content
Remove url

About this site ⎝´• . •`⎠ Text Faces Creator ^⨀ᴥ⨀^ ⎦˚◡˚⎣