next
Thanks everyone for listening to my records this year!! Tulis di comment dongg laguku yg paling sering kamu dengerin tahun ini ❤️ Much love!!
A quick catch up with @chillibean and da sea breeeeze 🌊💨
Terimakasih untuk musisi musisi luar biasa yg turut menyumbangkan waktu dan talentanya untuk #raisafermataconcert ❤️ Buat @msteffiano yg selalu jd target stress-an gue, makasi udh selalu bikin gue tenang dan bener2 bikin smuanya j
The heart of #RaisaFermataConcert 🙏🏼❤️ I hope you guys know how much I love and appreciate every single one of you!
You're my person, you're my home, you are real, you're my earth. You're a milion other things that you don't even know~ Yang ikutan deg2an, yang ikutan lega. Thank you for giving me space to immerse myself in the development of this concert
The second look. Understated elegance, graceful and eyecatching without having to scream "hey look at me!" . This dress really captures the mood of #raisafermataconcert ❤️ @biyanofficial dress @rinaldyyunardi acessories.
There's no one else on my mind except @biyanofficial to dress me up for this concert. The first look; I wanted to show off my bump in a fun way and this is the ensemble @astecat and I put together! Acessories by @rinaldyyunardi , fresh flow
Oh what's mine is mine...but wait... i guess not anymore (for this song). My second single with @diphabarus is finally out guys! go check it out, listen to our new songs Mine, Day & Night Version (yes there are two versions!) now on your fa
Nggak sabar mau merayakan semangat #HitamItuMerahPutih di Sunsilk Kilaufest 2018! Yuuuk dateng hari Minggu, 25 November 2018 di Bintaro Xchange. Wajib banget dateeng karena aku, @isyanasarasvati dan @ramengvrl akan membawakan lagu kolaboras
Fermata Intimate Concert akan jadi moment yang ngga terlupakan buat aku.. Energi penonton; YourRaisa, teman2, keluarga, dan energi tim yang bekerja di depan dan belakang layar sungguh sungguh luar biasa. Aku emosional bukan pengen "dramati
See you guys tonight! Remember the "rules"; dilarang jaim, wajib bawa perasaan, nyanyi bareng terus & yang penting, ENJOY THE SHOW! ❤️ #RaisaFermataConcert
My fave piece from Raisa x @cottoninkstudio collection ❤️
Add Public Profile URL
Add Social Media Embed Content
Remove url

About this site ⎝´• . •`⎠ Text Faces Creator ^⨀ᴥ⨀^ ⎦˚◡˚⎣