next
Jadi orang jangan cuek cuek .. nanti aku di ambil orang gimana 😎 ⁉️
--------------------------------------------------
A hat From @thatha_saputra 😍😍
πŸ“·by @pinophotography_ 
Editor by
Good morning my big bro! Have a great day! Enjoy today whatever you do! .
.
I'm wearing a hat 😍😍😍 From @thatha_saputra .
.
Taken πŸ“· by @pinophotography_ .
.
#instagram #instafoto #instalike ##instagram #instafoto #instalike
Life goes on .. Whether  you choose to move on and take a chance in the unknown 
Or stay behind , locked in the past , thinking of what could've been 
Good Morning .
.
Men's Bomber Jacket πŸ‘•From @thatha_saputra .
.
.
#insta
Men's Bomber Jacket πŸ‘•From  @thatha_saputra Recommended banget buat kalian yang pengen tampil kece dengan jaket yang berkualitas . Nih Men's Bomber Jacket From @thatha_saputra πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Mau kembar
(3/3) Rasanya seneng banget tiap ada notif di handphone aku dan ternyata itu dari kamu 😍😍😍
.
.
Costum case from @ninesixstore 
Dan ada satu lagi nih guys ! 
Mug lucu dari @ninesixstore mug nya bisa ber
Number Plate Emoji case from @ninesixstore @ninesixstore recommended deh ! 
Customise your own Iphone case @ninesixstore .
.
Kamu juga bisa desain sendiri sesuai dengan nama kamu loh 😍😍😍
Pilihan case nya
Love myself I do. Not everything, but I love the good as well as the bad. I love my crazy lifestyle, and I love my hard discipline. I love my freedom of speech and the way my eyes get dark when I'm tired. I love that I have learned to trust
Add Public Profile URL
Add Social Media Embed Content
Remove url

About this site